דבש המופק בהתאם לזמני הפריחה של האקליפטוס.
הדבש מתאפיין בצבע כהה ובטעם ארומטי.
מומלץ לתיבול מאכלים בבישול איטי. במהלך הבישול, הדבש נספג לתוך התבשיל ומעניק לתבשיל טעם מיוחד.
בהשגחת הבד"ץ העדה החרדית ירושלים
₪ 50.00
רכישה מאובטחת
משלוח עד הבית
מוצר מומלץ
ללא חימום וללא תוספים
האקליפטוס הינו סוג של עצים ירוקי עד הנפוצים בעולם ובישראל. דבש המופק מפרחיהם מתאפיין בצבע עמוק וטעם ארומתי. מומלץ לתיבול מאכלים המובשלים בבישול איטי.
התגבשות הדבש מעידה על איכות הדבש ומהווה את אחד הסימנים שהדבש לא חומם. הדבש מתגבש בצורה טבעית כאשר הטמפרטורות יורדות. ניתן להשיב את הדבש לתצורתו הנוזלית ע"י טבילה של הצנצנת במים חמים למשך מספר דקות.
הקצף נוצר כתוצאה מכניסה של אוויר לדבש במהלך תהליך הרדיה. ככל שהזמן עובר בועות האוויר עולות כלפי מעלה ונאספות אחת ליד השניה. כך למעשה נוצרת שכבת הקצף שרואים כאשר פותחים את הצנצנת.
גווני הדבש משתנים בהתאם למקור הצוף ממנו הדבורים ניזונות. למעשה, לא רק צבע הדבש משתנה בין מקורות הצוף, אלא גם טעמו. לכל סוג דבש יש את המאפיינים הייחודיים שלו.
כאשר הדבש מחומם הוא מאבד את מרבית ערכיו הטובים. חימום הדבש עוזר להפוך אותו ליותר נוזלי כך העבודה עם הדבש נעשית יותר מהר ולמעשה באמצעות חימום הדבש ניתן לחסוך הרבה זמן. אנו מקפידים שלא לחמם את הדבש על מנת שלא לפגוע בערכיו ומביאים לכם אותו עם כלל ערכיו הטובים.
כל הכתוב באתר מסתמך על גישה הוליסטית והרבליסטית טבעית. כל המידע אינו מהווה התוויה או המלצה רפואית כלשהי או כתחליף להתייעצות עם רופא. נשים בהריון, נשים מיניקות, אנשים הנוטלים תרופות מרשם, ילדים, יש להיוועץ ברופא.
חוות דעת
אין עדיין חוות דעת.